Vispār viņiem tā ideja ir sarežģītāka – lai lasītājs neatņemtu labo, kas uzrakstīts, viņi raksta savas rakstu zīmes (hieroglifus) otrādāk, tādējādi lasītājs nevis tos izlasot paņem sev labo uzrakstīto, bet atstāj (tādējādi to vairojot)… tādēļ turpmāk rakstīšu: emial, aduan, skeirp
Vakar biju nogurdinošākajā šopingā – kādas 3h meklēju milžu izmēru (47) kedas. Atradu un pat pie reizes tiku pie tenisa uniformas, kuras augšējo daļu, šorīt braucot uz tenisu tā arī aizmirsu mājās. Būs jāspēlē teniss viltotajā just cavalli krekliņā.
Forši , ka šeit vismaz vasara.
Dzīves grafiks vispār ir smagāks, kā normālās darba dienās. Biju šodien pie ķīniešu ausu ārsta un izrādās, ka ausu jomā mēs (LV) esam daudz pārāki. Viņiem pat vēl nav risinājumu, ko man piedāvā latvijā – galvā ieskrūvējama pakaramā (titāna skrūves) pie kura piestiprina dzirdes aparātu, kurš pārnes skaņas vibrācijas pa galvaskausu uz vidusausi.
Diemžēl viņš nekādus debesu brīnumus nepiedāvāja. Būs vien jāmoka sevi ar ķīniešu zālīšu uzlējumu: dziru.
Teniss bija lieliski nogurdinošs un labs. Treneri mani saslavēja un varbūt pat sanāks vēl kādu dienu uzspēlēt. Žēl, protams, ka maksā vismaz 2x dārgāk kā LV, toties pie kortiem stāv rolls royce autiņš.
Kaut kā jocīgi un nepierasti maldīties un pārvietoties tik ilgi. Būs kaut kas jāizdomā lietas labā… šodien kādas 30 min meklēju māju, kurā dzīvoju, jo te tādas ir ap 100 un numerācija nedaudz nepiearasta… starp nr 42 un 50, nemaz nevar atrast nr 48… tas atrodas kompleksa otrā galā, līdz kuram kādas 15 min jāiet.
Nauda ķīniešiem izrādās ir par daudz. Runāju ar vienu nekustamo īpašumu darboni un normāla ir situācija, kad cilvēkiem, kas vēlas celt mājas, bankas kontā stāv, piem, 10 milj eur, bet nevar tos iztērēt, jo nav zemes uz kuras uzcelt ēkas… tad nu situācija, kad kāds latvju bāleliņš varētu investēt nekustamo īpašumu jomā šķiet diezgan utopiska.
Un tempi šeit ir savādāki – māju ar kādiem 30 stāviem šeit uzceļ 6 mēnešu laikā. Latvijā šķiet paiet pat 2 gadi.
Savukārt no drošiem avotiem zināms, ne vien tas, ka mūsu LV prezidents brauc uz ķīnu, bet arī tas, ka prezidenta valda menedžments ir lēnīgi (neizdarīgi?) un tikai tagad sāk plānot viņa vizīti šanhajā, kas būs pēc 15 dienām.




    Komentēt